Sayfalar

9 Aralık 2011 Cuma

♥ ♥ ♥ Benim Annem Güzel Annem...♥ ♥ ♥

♥ ♥ ♥

Boyner Mağazaları'ndan alışveriş yapmasanız da illa ki görmüşsünüzdür mağazalarını.
Ben geçenlerde ilk kez Boyner'in e-alisveris'ini denedim ve hizmetten oldukça memnun kaldım. Kargom ücrete dahil olan hediye paketi ve alternatif süslemeleriyle geldi, hem de siparişi verişimin ertesi gününde. İş yerimin hemen dibinde olan Forum Alışveriş Merkezi'ne bunun için gitmeme gerek kalmadı, ayağıma geldi. Benim için oldukça sevindirici bir detay bu çünkü ben Boyner'e hatta sadece Boyner değil hangi mağazaya girersem gireyim tek tek bakmadan çıkamıyorum, alacağım belli olsa bile! :))


Gördüğünüz kurdelayı daha cici geldiği için kullanmak istedim, diğeri daha resmi geldi. Bu arada diğerinin fotoğrafını ne yazık ki çekmemişim ama gardolabımda hazır duruyor ;) Bir ara çekip eklerim inşallah.



Kutuyu açtım içine de notumun iliştirildiği kartı buldum. Gerçekten hoş düşünülmüş sizce de öyle değil mi?

♥ ♥ ♥

Annemin almam için siparişini verdiği hatta parasını vermeyi bile teklif ettiği ufacık birşey aslında bu hediye. Annem benim kıyamaz hala kızlarına, hep parasını teklif eder. Benim kendi gibi yüreği de güzel annem.
İstediği de hepi topu minicik bir el kremi :) gazetede okumuş, küpürünü kesmiş, "internetten bir baksan" diyor. :)) İnternetten kitap istiyordu canım annem ne zamandır, dönüp de isteğini yerine getiremeyince vicdan azabından ben de aradım buldum ve siparişini verdim annelerin güzeline.  



%100 doğal, Shea yağı, onarıcı el kremi.

İyi günlerde kullansın benim pamuk annem ;)

Seni Seviyorummmmmm!

2 yorum:

  1. evet cok guzel bır hedıye paketı olmuş sevgıler..

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim, gerçi hediye paketi hazır geldi, pek zahmetli olmadı yani :)

    YanıtlaSil

♥Güzel yorumlarınız için kocaman TEŞEKKÜRLER♥
•*¨*•.¸¸♥ ¸¸.•*¨*•

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Follow Me on Pinterest