Sayfalar

20 Şubat 2012 Pazartesi

İnternet'ten neler aldım?

Hoşgeldimmmm hoşgeldimm,
Gene ben geldim,
Umarım sefalar getirmişimdir :)

Merhabalar Dostlar,

Bugün başlıktan da anlaşılacağı üzere internetten aldıklarımı sizlerle paylaşmaya ve fikirlerinizi almaya karar verdim .
Daha önce burada online shopping düşkünlüğümden bahsetmiştim,

 Son zamanlarda internetten neler almışım bir bakalım...

Resimler malesef ki çok küçük, bu elbise, üstü siyah tüllü bu yılın modasıydı, dayanamadım en sonunda aldım.
Daha bugün kargo elime ulaştı, bakalım nasıl olacak ;)



Elle'nin indirimlerinden aldım, nude bir ayakkabı istiyordum ama platformları işe hergün giyemeyeceğimden az topuklu vizon rengi bu ayakkabıyı aldım, baharda hem babet gibi kotlarla hem de eteklerle giyerim diye...
 


Bu da yine en son siparişim sanırım daha dün siparişini verdim, ne zamandır bir yağmur çizmesi almak istiyordum ama hep erteliyordum.
Bizim burda kar çok olunca, alayım bir köşede dursun yağmuru var çamuru var diye aldım sonunda.
Aslında mavili leoparlı ve hafif dolgu topuklu, umarım ayağıma olur çünkü hayatımda hiç dolgu topuk giymedim ve sevmiyorum aslında ama yağmurlu havaları düşünerek topuklusunu aldım.




Bu da yine daha önce aldığım Twigy babetlerim, daha önce görüp denemiştim Twigy'de ama kış geliyor diye almamıştım, sonra evde giyerim diye aldım.
Baharı bekliyor şimdi. ;)

Aryıldız'dan aldığım çay setimin oval tabaklarını tutmakta zorlananlar için yuvarlak çay tabağı alayım dedim gelen misafirler için ama bunlar meğer büyük bardaklar içinmiş, ablamda da bardakları varmış, kutusuyla ablama gitmiş oldu. :)
 
Bunu da yine yılbaşı soframa koymak için almıştım.
Öyle yılbaşı sofrası falan dediğime bakmayın, o gün tüüüüüm aile bendeydi burdan hatırlarsınız ;)



Bu da Ten by Deniz Akkaya'dan aldığım elbisem, çooook sıcak tutuyor, balık etek ve tek parça.
 Ben çok seviyorum ama eşim pek giydirmiyor malesef. :(
Üstüne bişey giymeye çalışınca da aşırı sıcaktan bunalıyorsunuz ama yine de çoook seviyorum.
Kış düğünleri için kurtarıcı ve renkleri de var ama ben siyah aldım.



Bir beden incelten tasarımları var bu koleksiyonda. 
Ben de 1 beden incelmiş oldum böylece :p hahaha


Sizler internetten alışverişi ne kadar tercih ediyorsunuz?
Bu aralar Asos'tan yeni birşeyler sipariş vermeyi düşünüyorum, sipariş verenleriniz var mı?
Tavsiye eder misiniz?




19 yorum:

  1. bebekommm hoşgeldin tatlım :)) hiç netten alışveriş yapmadım:) çok kıskandım seni :) hepside çok güzel cnm iyi günlerde kullan resimler keşke büyük çıksaydı ama netten alışveriş gibi zevkli birşey yoktur sanırım başında bekleyen baskı yapan gözlerle sana bakan en azından aaa çok yakıştı kesinlikle alın diyen tezgahtarlar yok ya ister al ister alma en güzeli ve en rahatı diye düşündüm bian cnm:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. maviii,
      sen de hoşgeldin canım, valla özlettin kendini. kendi bloğunda oldukça aktifsin bu aralar bakıyorum. o bulgur köftesi mi ne ondan istiyorum ben ne zamandıııııırr :)
      neyse konumuza dönersek ;) internetten alışveriş aslında çok da iyi değil ama olmazsa veya beğenmezsen veya kırık, yırtık v.s çıkarsa ücretsiz geri gönderme seçeneğinden dolayı tercih ediyorum bu aralar. Gezerek, görerek, üstüne deneyerek almak gibisi yok tabi ama bazen deneyim almadığın şeyleri görebiliyorsun internette, o zaman da bakıyorsun indirimde hadi alayım diyorsun ;) işte bu çok iyi oluyor.
      sen biraz yemek yapmaya ara ver bence ;) ya da yap ve bana gönder :p

      Sil
  2. ama o elbise süpermiş eşin de kıskanmakta haklı çok yakışıyordur eminim:) ben de genel de ev yani çeyiz için online alışveriş kullanıyorum markafoni,limango gibi daha fazlasına henüz cesaret edemedim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gerçekten çok güzel bir elbise ama giyemedikten sonra ne anladım :(( ben de ilk mutfak ürünleriyle başlamıştım alışverişe... markafoni ve evim.net'i kullandım en çok. limango nasıl tavsiye eder misin? kargo sistemi özellikle nasıl?

      Sil
  3. Canim aldiklarin neguzel ama sanslisinda . onceden hic tereddutsuz ne lazimsa alirdim o zamanlar cok satis yoktu da simdi cesaret kalmadi ve memnunda kalmamaya basladimsadece bakiyorum artik:) gule gule kullan cnm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler ablacım, evet bu aralar ben de kıstım artık çok ıvır zıvır aldığımı fark ettim :))

      Sil
  4. elbiseye bayıldım o koleksiyonda göz koyduğum birkaç parça eşya var indirime girince almayı düşünüyorum onları ben de :)) balık etekler kalçaları balık gibi ortaya çıkarıyor eşin haklı dışarda üstüne birşey almadan giyme derim :p

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çilekli süt merhaba,
      hoşgeldin, geçen gün Galleria Ten'e uğradım, satmıyoruz dedi, başka yerde satıyorlar mı bilmiyorum ama benim de başka şeyler de vardı. bulursan bana da haber verir misin canım? :)

      Sil
    2. tabiki ;) bu arada ben genelde markafoni veya trendyol aracılığıyla alıyorum bu tür şeyleri. yine ten by deniz akkaya kampanyası olursa haber veririm.

      Sil
  5. Gerçekten Ten marka elbise çok güzel görünüyor. Denemeden alamam sanırım. İnternetten çok olmasa da ben de zaman zaman alışveriş yaparım. Ben daha çok elleyip, dokunarak, deneyerek almayı tercih edenlerdenim:)) Hepsini güzel günlerde, keyifle kullan. Sevgiler...

    Asos'tan birçok kişi alıyor ama ben hiç cesaret edip almadım henüz. Şu gümrüğe takılma meselesi beni çok tedirgin ediyor artık.


    http://papis-style.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin bloğuma,
      Asos'tan alanlar 70 Euro üstüne çıkmadıkça gümrük problemi olmadığını söylediler. İnşallah öyledir, çünkü en kısa zamanda deneyeceğim.
      Ben de tek tek bakıp, gezmeyi seviyorum ama vakit yoksa sanırım bu en güzel çözüm şimdilik ;)

      Sil
  6. Güle güle giyin aldiklarini ;) O elbise de cidden tam böyle üste oturan cinstenmis, eminim cok güzelde olmustur :)
    Ben kiyafet konusunda netten alisveris yapmadim pek...Ama Asos son zamanlar benimde gözüme batiyor, bakalim kismetse almak..

    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim teşekkür ederim. Elbise güzel gerçekten, yazlık modelleri de olsa keşke. Diktirsen bu kadar güzel olmaz ama alacaklara tavsiye boy olarak 1.72cmlik bana bile uzun. Topuklu ayakkabı istiyor muhakkak.
      İnternetten kıyafet almaktansa ıvır zıvır almak daha doğru tabi. Daha önce görüp denediğinizi de alabilirsiniz. O da işi kolaylaştırıyor ;)
      Sevgiyle...

      Sil
  7. ah bu internet ah bu internerttt baş belası valla bende göçtüm bu ara onun yüzünden insan gördüğünde dayanamıyor tatlım valla amaaannn napalım canım şimdi almıcaz da ne zaman alıcaz dimi ama :)))

    sevgiler....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ay bu ne güzel bir yaklaşımmış hahahayt :) bayıldım valla canım. öyle valla.

      Sil
  8. aklımda kalacağına dolabımda kalmalı derim her zaman! =) blogumda sürekli ürünler ve nerelerden satınalabileceğimizi yazıyorum online shopping de üstüme tanımam arabamı telefonumu aklına ne gelirse çay içtiğim fincanları bile internetten alıyorum ne zaman neye ihtiyac duyarsan beklerım yardımcı olurum canımm=)
    güzel günlerde kullan sevgiler..

    http://bcfashionblog.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayy ne güzel :) ben de yurtdışında okurken alıp satardım hep online olarak herşeyi ama Türkiye'de de artık başladı. yardımcı olabilecek birinin olmasına sevindim :) teşekkür ediyorum, bloğunu da takibe aldım.;)
      sevgiler

      Sil
  9. güle güle kullan..
    ben henüz yurt dışına cesaret edemiyorum yaa..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler canım. ben yurtdışında yaşarkenorda çok yaygındı, o nedenle alıştım ama Türkiye'ye yoktu kargo, şimdi Türkiye'ye de var. Bakalım daha denemedim ama asos'tan bir ara deneyeceğim.

      Sil

♥Güzel yorumlarınız için kocaman TEŞEKKÜRLER♥
•*¨*•.¸¸♥ ¸¸.•*¨*•

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Follow Me on Pinterest