Sayfalar

14 Ekim 2011 Cuma

Anılar koleksiyonu...

Herkese çok güzeeeelll bir haftasonu diliyorummm!! :)






        Haftasonuna girerken, yine içimi değişiklik yapma isteği kapladı. Evleneli ve kendi evimde oturmaya başlayalı  henüz 4 ay olmasına rağmen, evimde bir yenilik, tazelik, bize aitlik gerçekleştirmek istiyorum.
Mesela, eşimle öncemiz ve sonramızdan oluşan bir "Anılar Koleksiyonu" olsa ve buna baktıkça mutlu olsak!..


       Ne dersiniz hoş olmaz mı?

       En güzel anılarımızı hatta bazen en sefil, en kötü anılarımızın da içinde bulunduğu resimleri çerçevelemek istiyorum! 


       Hele şu yukarda gördüğünüz kırmızı kalpli yastık ağacı yok mu? 
Evimde bulunmasını istediğim şeylerden bir diğeri... 
Neyse, konuyu değiştirmeyelim ;)

       Facebook aslında resimlerimizden albüm oluştururken bunu bir nebze olsun gerçekleştirmişti ama ne yazık ki alıp duvarınıza asamıyorsunuz :(( 
Gerçi şimdilerde facebook albüm ve kitap oluyormuş duyduğuma göre!... :))

    
 Neyse ben ne zaman oturup eski albümlere baksam, Rabbim'in verdiği sonsuz nimetlere, imkanlara şükrederken bulurum kendimi. Tazelenir sanki  tüm anılar...

       Fonda "Gözümde canlandı koskoca maziiiiii".... :))

       Düşündüm ki geçmişte yaşanan en kötü şey bile bir süre sonra gülümsenerek hatırlanan, insana çok şey öğreten anılara dönüşüyor.
O yüzden etrafımda şükredilecek ne çok şey olduğunu gözümün önüne koyarsam, her baktığımda daha çok şükredebilirim.


       Bu gördüğünüz mavi duvar üstüne beyaz pencereler, Çeşme'nin sahil şeridinde bulunan güzel bir yerde... (Ellerimle sizin için çektim :p) 
        Eşimle ilk Ramazan Bayramımız'ı Ege sahil turu yaparak geçirmiştik. Resimleri bilgisayara atarken bile bayramımız ne güzel geçmiş diye şükrederken bulmuştum kendimi. İşte böyle güzel anıları biriktirip kavanoza koymak ve turşusunu kurmak isterdim aslında :))))



        Bu da anılar koleksiyonu oluşturmak için gerçekten oldukça değişik bir fikir! Turşusunu kurmak dedim de anıları zeytinyağına batırmaktan bahsetmemiştim :P


      Son olarak sizlerle canım arkadaşım Tuğba'nın doğum günü münasebetiyle sevgili görümcemin ve canım arkadaşım Zehra'nın (Tuğba'nın görümcesi) el emeği göz nuru, el yapımı "Anılar Koleksiyonu"nu paylaşmak istedim. Yapımı oldukça zahmetli oldu onlar için, özellikle çerçevenin kenarına pulları yapıştırmak için tek tek uğraştılar. Yapımının 4 saat kadar sürdüğünü söylüyorlar ben sadece son 1 saatinde vardım, benim de elim değmiş oldu ;)
      Ellerinize sağlık diyorum kızlar. Gerçekten çok düşünceli, özverili bir çalışma oldu. Aynısından bir tane de benim istediğimi söyledim bile :)) Çerçevenin altında bir yerlerde birlikte çekildiğimiz fotoğraflar var ama görünmek istemeyeceklerini bildiğim için özellikle uzaktan görüntüsünü yayınlıyorum. İnsanın sevdiklerinin hep yanında olduğunu bilmesi çok güzel.

      Sevdiklerimizle nice güzel anılar biriktirmek umuduyla!...

      Güzel haftasonları!...

3 yorum:

  1. Bende istiyorum böyle bir duvara hatiralar üzerine minikli büyüklü resimler bulunsa...Ama evim cok uygun degil suanki, kücük yani. Belki ileride genis salonlu bir evde ...
    El emegi ile yapilinca da bence daha bir degerli olur ;) Arkadasinin ki cok hos gözüküyor, eminim evinde en sevdigi parcalardan biri olacaktir bu.
    Amin insallah hep güzel anilarla dolu olur hayatimiz.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Keşke böyle bir araya gelip yapabilme şansımız olsa.
    İnş. gönlünce olur evin de, duvarlarını istediğin gibi döşersin. Ben de şimdilik istediğim gibi yapamıyorum zaten ;) Allah nasip eder inş.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Evt cok eglenceli olurdu eminim :) Bazen kafa dengi birileri cikiyor karsina ama coook uzaklarda olabiliyor...Yakinlarda ise bulamiyorsun o tip bir kisiyi cok aramana ragmen...Simdi nerden cikti bu bilmiyorum ama, hani keske bir araya gelme sansi olsa dedinya oradan belkide.
    Amin diyorum duana ikimiz icin de :)

    YanıtlaSil

♥Güzel yorumlarınız için kocaman TEŞEKKÜRLER♥
•*¨*•.¸¸♥ ¸¸.•*¨*•

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Follow Me on Pinterest