Sayfalar

5 Nisan 2012 Perşembe

Burçlara Göre Dekorasyon...


Durduk yere nerden çıktı bilmem, aslında bekleyen mimler ve resimler, konular dururken birden burdan başlamak geldi içimden.
Bir Yay burcu kadını olarak bana harfi harfine uyduğunu düşündüğüm bu yazıyı görünce, sizlerin de ilgisini çekeceğini düşünerek paylaşayım istedim.

***

Yay Burcu

Bu burcun insanı özgürlüğüne oldukça düşkündür. Farklı olmayı çok sever. Morun tonları ve violet gibi morumsu renklerden döşenmiş mobilyalar Yay burcunu çok etkiler. Matlaştırılmış metallerden oluşan dekorasyon aksesuarları ise onun doğallığa olan düşkünlüğünün bir göstergesidir. Evinde uzak ülkeleri anımsatan resimler, posterler kullanır. Sabırsız bir burç olduğundan evini dekore ederken uzun süreli projelere pek yer vermez. Dekorasyona pek meraklı olmadığından kuralcı olmaktan çok uzaktır.

Kendisine yüksek hedefleri belirler ve onlara ulaşmadan asla pes etmez. Ev döşeme stili: gerçek ve pahalı. En değerli parkeler, mermer kaplamalı odalar ve zarif koltuk döşemeleri ev stilini yansıtır. Işığın rahatça hareket ettiği geniş odalar genelde az mobilya ile döşenmiştir. Çünkü geniş bir hareket alanına sahip olmayı sever. Yay burcu, gelenekçiliğini modernize etmiştir. Evinde, eski tanınmış ressamların tabloları yanında son derece modern bir müzik seti teçhizatı bulmak mümkündür. En son moda televizyon, DVD veya teknolojik iletişim araçları elinin altından kesinlikle eksik olmamalıdır.

Evi ne kadar egzotik olursa, yaylar o kadar memnun olur. Dekorasyonda etnik özellikleri ve renklerdeki göz alıcı etkileri sever. Yeniliklere açık, ama aynı zamanda geçmişine çok bağlıdır.

Özellikleri: Renk ve aksesuarları karıştıracakları geniş bir alana ihtiyaçları duyarlar. En sevdikleri mumlar, dini semboller ve haritalardır. Kocaman, yumuşak yastıklar alırlar. Seyahatlerinde aldıkları eşyaları koyacak bir dolap mutlaka vardır.

Renkleri: Mor ve turkuaz gibi gökkuşağının her tonu onların renkleridir.






Bu bilgiler ışığında tamamen beni tarif ettiğini söyleyebilirim. 





Yatak odam ve ebeveyn tuvaletim morlu, hol ve mutfak yine mor etkileri görünüyor, kırmızı, mor, leylak rengi, turkuaz ve beyazın hakim olduğunu söyleyebilirim. Aydınlık ve büyük mekan benim için gerçekten önemli. Hele her odada olmazsa olmaz mumlarım benimle bütünleşti artık. Bir de yurtdışından aldığım eşyaları koyduğum dolabımda da yer yok artık :)



 Siz de kendi burcunuza göre dekorasyon fikirleri edinmek isterseniz buraya TIK
buraya TIK TIK




































6 yorum:

  1. Stili:gercek ve pahali!!!! annemin zevki bu yaaaa bu kadar dogru.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gercekten de oyle. Olacaksa en iyisi olsun. İyi mal iyi para hesabi...

      Sil
  2. bir yay burcu olarak bende onaylıyorum bu paylaşımını canım benimde yatak odam ve salonum lila rengi eflatun ağırlıklı ,,,mum olayına gelince öle arada sebepsizcede olsa yakıp izlemek hoşuma gidiyo:)turkuaz renge bayılırım:)özgürlüğümede çok düşkünüm tipik yay:)sevgiyle kal canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne kadar cok yay varmis, mutlu oldum. :-) mumlar benim de vazgecilmezlerim.
      Yorumun icin tesekkurler.
      Sevgiyle...

      Sil
  3. Ben burcumun yazisini burdan okudum :). Ev doseme stili gercek ve pahali .. Bu kismi sevdim. Gercekten neyi begendiysem o hep en pahalisi olurdu ve begenmedigim seyi ucuz diye almak istemiyorum deyip. Almaktan vazgecebiliyorum bile ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de oyle... İlla en guzeli en pahalisi olsun hesabi. Ucuz olani da alamiyorum alsam kullanmayacagim biliyorum,bosuna para vermiyim diyorum.
      Demek benim gibileri de varmis.:-) sevindim duyduguma

      Sil

♥Güzel yorumlarınız için kocaman TEŞEKKÜRLER♥
•*¨*•.¸¸♥ ¸¸.•*¨*•

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Follow Me on Pinterest