Sayfalar

6 Ekim 2011 Perşembe

Rengarenk Günler...

Bismillahirrahmanirrahim, (Rahman ve Rahim olan Allah'ın Adıyla)

Herkese rengarenk günler dileyerek başlamak istiyorum ilk yazıma. Bu yazım bitmeden iş yerinden çıkmayacağım, mesai bitse de :) Mükemmelliyetçi kişiliğim bu yazıyı paylaşmama engel olsa da, hatta bilgisayarımın azizliğine uğrayıp bu yazıyı 3. kez yazmak zorunda olsam da bu postu yayınlayacağım bu sefer İNŞALLAH. Daha sonra başka bir başlıkta uzunca bahsedeceğim 2011 hedeflerimle başlamak istiyorum yazıma. 2011 hedeflerimin arasında 2 şey vardı:
1- Spora başlamak (sonunda başladım! :) ),
2- Kendime bir blog oluşturmak (http://bebeko-elc.blogspot.com/) bu da yeni bloğum.
Diğer hedeflerim neydi hatırlayamıyorum şu an ama en azından bu iki tanesini başardığım için çok mutluyum.
Aslına bakarsanız blog kısmı çok zahmetli; öğrenci veya çalışmayan bir bayan olmak lazım bunun için ama yine de çok hevesliyim. Gerekirse bunun için grafikerlik kursuna bile gitmeyi düşünüyorum veya web tasarım kursuna. (Bu da 2012 hedeflerim arasında olabilir :) ) -Şu an işi bırakmayı bile düşündüm bu blog uğruna hahah! :)-


Neyse yukarıda göreceğiniz gibi boş bir sayfa var şu an ve bunu hayatımın aslında ne kadar renkli olduğunu görmek için gün be gün dolduracağım.
Bu bloğu açmak için aylardır uğraşıyorum. Aslında bir zorluğu yok, mail adresini, şifreni giriyorsun, blog oluştur tuşuna tıklıyorsun ve ta taaa... Alın size "başlık seç" kısmı...Benim için en zor, en zahmetli kısmı... Yaratıcı, değişik, ingilizce ve kolay anlaşılır, akılda kalır, cıvıl cıvıl bişeyler olmalıydı... Sırf isim bulamadığım için her gün açtım kapadım bu sayfayı. Hatta isim bulamadığım için kapadığımı bile unuttum, aylar sonra tekrar açtım tekrar isim bulamayıp kapadım. Ve işte tam da bugün 06.10.2011 İstanbul'un Kurtuluş Günü'nde rengarenk bir websitesinde (pinterest) dolaşırken, herkesin beyaz üstüne renkli tabloları, eşyaları, süsleri, dekorasyonu ne kadar da beğendiğini gördüm ve bembeyaz başlayan, renklerle bütünleşen bir hayatımız olduğunu fark ettim. Aklıma gelen ilk şey "herkes renkli şeyleri seviyor" oldu. VE ismimiz "Everybody Loves Colors!" (Herkes Renkleri Sever) işte böyle doğdu.

İlerleyen günlerde bu başlıklarda hayatımdan veya sadece bir tıkla indirilen resimlerden oluşan renklerle cıvıl cıvıl bir blog oluşacak Allah'ın izniyle.Hem İngilizce, hem Türkçe yazmaya çalışacağım bu bloğumu sizlerle paylaşmak istedim. İçim kıpır kıpır, sanki hayatıma renk gelmiş gibi...

Hayatımı renklendirenlere teşekkürler...


6 yorum:

  1. Besmele ile acilisini hayirli bir sekilde gerceklestirmissin ne güzel :)
    Blogunun arka resminin renklerini sevdim ;)

    Blog alemine hosgeldin diyorum. Ilk yorum yazaninda ben oldum sanirim, buna sevindim :)

    Renkleri bende cok severim, blogumdan anlarsin zaten.

    YanıtlaSil
  2. @KelebekGibi, Öncelikle çok teşekkür ediyorum ilk yorumun için. Gecenin bir yarısı uyanıp kontrol ettim ve yorumu görünce çok mutlu oldum gerçekten.
    Biraz geç cevaplıyorum kusura bakma canım. En fazla vakit hafta sonu bulurum diyordum ama aynaya bakacak vaktim bile olmadı :)
    Senin blogunu etraflıca gezemedim ama şöyle bir baktım ve benim daha çoook fırın ekmek yemem gerektiğini fark ettim. Sayfanın layout'undan tut background'una kadar herşeyi çok güzel.
    İyi ki blog alemine gelmişim ;) Araştırıp görecek öyle çok şey var ki... Bu bloglar tüm dünyayı ayağına getiriyor sanki!..

    YanıtlaSil
  3. @KelebekGibi, Bu arada kelebeğe renk katanlar başlığını gördüm ve gerçekten çok hoşuma gitti. Belki ilerleyen günlerde bu başlıkta ortak birşeyler yaparız hı, ne dersin? ;)

    YanıtlaSil
  4. Selam BeBeKo, insan tabiki blog hayatinda birseyleri düzenli yapamiyor, gönül ister bunuda maalesef günlük yasamda her türlü aksilik, sürprizler ciktigindan heleki blogcu kisi evli ve bir anneyse, heleki aktif yasiyorsa...vs. :P Biraz kendimden bahsetmis gibi oldum ama :)
    Bende ilk blog actigimda o ilk yorumlarin heyecanini bildigimden ilk yorum yazan olmak hep hosuma gitmistir ;) Ama o yorumu görünceki heyecan hicbir zaman gecmiyor. Suan hala yorum geldigini görünce mutlu oluyorum seneler gecmis olmasina ragmen :)
    Biliyor musun ben arka resim nasil koyulur onu dahi bilmiyordum blogu actigimda :) Deneye yanila ne cok sey ögreniyor insan, birde begendigin blog sahiplerinede sorabilirsin eminim cogu yardimini esirgemeyecektir, bende dahil ;)
    Kelebege Renk Katanlar, bunlar okuyucularim evet, cünkü onlarsiz sönük bir kelebek olurdu :) Her okuyucu bloguma ayri bir renk katiyormus gibi düsünürüm hep ;) Ne gibi birsey yapabiliriz bu baslik altinda? Bir fikrin var sanirim?

    YanıtlaSil
  5. Selam KelebekGibi,

    Renk katanlar konusunda doğrusu kafamda net bir şey oluşmadı henüz ama ilerleyen günlerde birlikte geliştirebileceğimizi düşünüyorum ;)
    Sana özel bir soru sormak istiyorum: Hem bir kaç blogla uğraşıp hem de başkalarının blogunu takip edip bir de üstüne yorum yazmaya nasıl yetişiyorsun?
    Çalışmıyorsun sanırım ve bir o kadar da üretiyorsun tüm bunların yanında... Gerçekten merak ediyorum? :)

    YanıtlaSil
  6. Selamlar :)
    Evet iyi bir fikir cikaririz belki zamanla ;) Ortak birseyler yapma fikri hep hosuma gitmistir kafa dengi birileri olursa diye ;)
    Bloglardan Amigurumi ile ilgili olanini görünmez yaptim cünkü aktuel tutamiyorum, yani daha örmüyorum... Simdi yeni actigimi diyorsan o bakalim nasil devam edecek bilemiyorum henüz :)
    Yorum herkese yazamiyorum, sevdigim bloglara cok giderim, o kisi bana gelmesede ben giderim...
    Yani aldigim izlenim önemli bir blogtan bu konuda. Kendi blogumda yazilan yorumlara cevap yazmam tek tek, egerki bir soru sorulmussa kesinlikle yazarim. Biri bana yorum yazmissa onun bloguna gitmeyi tercih ederim, belki bana geri gelmez yazacagim cevabi görmez diye...
    Ben yaz mevsimine dogru okulumu bitirdim, bilgi islem (IT teknikerligini)..Sonrasi kendime Türkiye ye attim, orada gecti 2 aya yakin...Derken geri gelince iste daha is aramadim...Belirli sebepleride var, yani bu siralar evde durmak zorundayim gibi hem esimin bazi islerinden dolayi benim gelirimin olmamasi gerekiyor...Bu da benim istedigim birseydi zaten cünkü kizimla vakit gecirmek istiyorum o okula baslamadan..Onunla okul öncesi ögreniyoruz düzenli anaokulu harici.
    Onu anaokuluna getirip götürme iside yari yariya bana ait sayilir :)
    Aslinda evde durmak hic bana göre degil belki bu nedenle birseyler ariyorum kendime yapacak...Ben bos durmayi pek sevmem, bunalirim.
    Bundan ibaret...
    Umarim anlasilir bir cevap olmustur :P
    Sevgiler

    YanıtlaSil

♥Güzel yorumlarınız için kocaman TEŞEKKÜRLER♥
•*¨*•.¸¸♥ ¸¸.•*¨*•

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Follow Me on Pinterest